<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=614121&amp;fmt=gif">
Kontakt oss

Cefalo er et norsk it-utviklingsselskap med unik tilgang på erfarne utviklere 

 

Tenk på oss som din forlengede arm inn i et utrolig spennende arbeidsmarked for utviklere. Sammen med deg rekrutterer vi og drifter en komplett ekstern utviklingsavdeling, med utviklere som jobber tett og integrert sammen med det eksisterende utviklingsmiljøet ditt. Outsourcing har aldri vært enklere!

Vi er kjent i Bangladesh som en meget attraktiv arbeidsgiver som setter teknologi, kunnskapsdeling og arbeidsmiljø i fokus. Vi har over 200 ansatte, vokser kontinuerlig og har svært solid økonomi.

Våre kunder er i hovedsak norske bedrifter, fra unge vekstselskaper til tradisjonsrike mediekonsern. Vi er en svært kundeorientert partner, med smidig samarbeidsform og høy kvalitet på tjenestene.

Vi skal være den beste arbeidsgiveren for de flinkeste utviklerne

Attraktiv arbeidsplass

Attraktiv arbeidsplass

Vi har klart å skape et arbeidsmiljø der folk blir værende. Det er en god investering! Det har også ført til at vi flere ganger blitt kåret til beste outsourcing-selskap i Bangladesh.

CF-LP-Compete1

Lav turn-over

Vi har en høy grad av kontinuitet i arbeidsstyrken. Det betyr at du vil kunne oppleve at våre utviklere jobber lenger hos deg enn dine egne ansatte. Det er vi stolte av!

CF-LP-Graph1

Unik tilgang på utviklere

Vi får tak i de beste utviklerne i et stort arbeidsmarked. Vi setter de ansatte først og strekker oss langt for å tilrettelegge for deres trivsel og utvikling.

Snakk med oss om utviklere

Vår kultur

I Cefalo jobber vi med utvikling - både som fagfolk og som mennesker. Vi skal inspirere til å være engasjerte og selvstendige. Det er høyt under taket vårt, og vi oppmuntrer til åpenhet både internt og i dialog med våre kunder.

Vi setter våre ansatte øverst og fremst, det er de som er gullet i selskapet. Det betyr at ledernes og mellomledernes jobb er å tilrettelegge for dem. Vi tror at en god balanse mellom arbeid og privatliv gir høy produktivitet.

Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture Our Culture

Vårt team

Per-einar-myklebust

Per Einar Myklebust

CEO & Co-founder
Oslo Office

 
Ferdous Mahmud Shaon

Ferdous Mahmud Shaon

Managing Director
Dhaka Office

 
Tom-handegard

Tom Handegård

CTO & Co-founder
Oslo Office

 
Jens-Wahlberg

Jens Wahlberg

Chief Commercial Officer & partner
Oslo Office

 
Morten Krogh-moe

Morten Krogh-Moe

Board Member & Co-founder
  

 
Petter-irgens-gustafson

Petter Irgens Gustafson

COO & partner
Oslo Office

 

Dette sier kundene våre om oss

Outsourcing har aldri vært enklere

Har du behov for flere utviklere?

Sliter du med å finne dyktige folk til riktig pris – og ikke minst til rett tid? Da bør du snakke med oss.